Veranderen!

Hoe doe je dat?

Inzicht in je verandermogelijkheden

 

Hoe ik leerde leven vanuit passie

Leven vanuit passie! Hoe doe ik dat? Wat doe ik dan? Welke stappen moet ik daarvoor zetten? Ik wilde het zo graag maar de antwoorden op deze vragen bleven blanco. Daarnaast las ik boeken over hoe je passievol in het leven kan staan, paste alles toe wat ik gelezen had,...

Lees meer

Waarom voel ik me opgejaagd?

Waar komt een opgejaagd gevoel vandaan? Herken je dat gevoel dat je nog zoveel wil doen en dat er in de dag niet genoeg uren zitten. Dat je continu achter de feiten aanloopt. Nog even snel dit mailtje, een telefoontje terwijl je in je hoofd al een boodschappenlijstje...

Lees meer

Hoe kom ik van het piekeren af?

Niet meer piekeren? In dit artikel wordt op een begrijpelijke manier uitgelegd wat piekeren is en hoe het kan ontstaan. Met deze informatie ga je begrijpen wat de functie van piekeren is en hoe je hier zelf weer vat op kan krijgen. Wat is piekeren? Piekeren is een...

Lees meer

Pin It on Pinterest

Share This